Jaahas kauniin ilman innoittamana päätin lähteä ottamaan keppiharjoittelua (ilmaisua)... ja suuntana tällä kertaa Petinkon täyttömäen alue. Saavuttuani sinne totesin, että joo muutamassa vuodessa on se varsinainen jälkimaasto kadonnut jonkin ihme röykkiön alle??? Eikä ne ole mulle ilmoittanut tästä > törkeetä!!

Jäljen vanhetessa päätin ottaa riskin ja tehdä tottista siinä samaisella nurmialueella, tosin tuulen alla.
Olinkin positiivisesti yllättynyt, että kuinka keskittyneesti se teki töitä ja seuraaminen parani heti NOUDON jälkeen (jos vain muistaisi tehdä sen heti). Jäävät hyvät ja noudossa yritti haistella maata ennen kapulan nostoa?? WHAT! Uusinta toi paremman lopputuloksen! Positiivista: uusi paikka - jäljen teon koirani näki autosta (tiesi ja huusi), huolimatta tästä se malttoi tehdä tottista - pystyi keskittymään nurmialueella (aiemmin tämä olisi mennyt haisteluksi) - ennenkaikkea ohjaaja pystyi uudessa paikassa toimimaan uuden mallin mukaisesti! YES tyytyväinen oooooooooooon

Noh matkalla oli siis tuo jousiammuntarata, joka siis ammotti tyhjyyttä... eiku siihen nurmelle tekemään suoraa:
Tein n. 100 m suoran myötätuuleen, jossa oli 9 keppiä. Suunnitelmana pysäyttää Hedi joka kepille ja innostavasti pyytää ilmaisemaan noutona kepit. Jep, meni ekalla kepillä maahan... noh mehän ei tästä lannistuttu: toisella kepillä pysähtyi itsenäisesti, heilutti häntää ja kehusta toi kepin mulle (hyvä - tuo). Sama rata jatkui kahden seuraavan kepin kohdalla, viitosesta se olisi mennyt yli, mutta kutosen ilmaisi itsenäisesti kuin  myös seiskan... sitten kasilla olisi paukannut yli, kuin myös ysillä! Mutta hennosti pysäyttäen se kuitenkin ilmaisi ne nätisti > superkehut ja palkkaa!!

Pitäisikö... ilmoittautua kisoihin?... hmmm... äh vielä petrataan...