Mieletön viikonloppu... mä olen ihan puhki.
Perjantai ja lauantai vierähti yhdistyksen luonnetestejä pyörittäen, joten ei ehtinyt paljoakaan jännittämään BH-koetta!

Sunnuntaiaamuna lähdimme Japen kanssa (+siskokset) ajelemaan kohti Kyröskoskea ja sitä kauan harkittua BH-koetta.

Saavuimme paikalle ajoissa ja sitten vaan ilmoittautumaan (tässä vaiheessa puntit alkaa väpättää meikäläisellä).
Otin Hedin autosta tutustumaan atmosfääriin ja se olikin hyvästä, sillä huomasin Hedin olevan melko äreällä tuulella.
Lisäksi paikan päälle ilmaantui yksi katsoja, joka halusi osallistua kokeeseen lisäkoirana ja tietty koirien arvonnan jälkeen.... p#####le.
Tuo koira kun ei ollut mikä tahansa vaan JÄTTIkokoinen hoffiuros, josta Hedi heti alkuunsa kertoi mielipiteensä. Mielessäni laskeskelin, et perhana se on meillä suorittavana ja Hedi paikallaolossa sen aikaa...
ja näinhän siinä sitten käviJalka suussa.

Noh kentällä mentiin odottelemaan tottistelu vuoroa hieman liian aikaisin, joten viettitaso pääsi laskemaan huomattavasti! Virhe... täytyy muistaa kisatilanteessa!
Hedi aloitti liikkeiden suorittamisella:
- kytkettynä seuraaminen > alku ihan pihalla, mutta paransi ekalla suoralla
- henkilöryhmässä pysähdyksessä hyppäsi eteeni? käsky sivulle...
- vapaana seuraaminen > henkilöryhmä suht ok, mutta ryhmästä poistuttaessa astuin sen etutassulle... ja niinpä vapaana seuraaminen väljentyi siitä... keskittyi ekan suoran ja L-osuudessa keskittyminen herpaantui, eikä istunut pysähdyksessä vaan seisoi... ja palatessa lähtöpisteeseen haisteli maata > uusi käsky ja "ai-niin me oltiin seuraamassa".
- liikkeestä istuminen > moitteeton ja ripeä, myös valmisteleva kunnossa.
- liikkeestä maahanmeno > valmisteleva moitteeton, ohjaajan tiukka maahankäsky > ja sinne se naulaantui... eikä siis tullut kutsusta luokseTukittu toivottavasti ohjaaja oppi tästä jotain!

Paikallaolo olikin sitten varsin haastava (pitkä ja ampiaisia liikenteessä):
Vein Hedin paikalla oloon ja annoin todella reilun käskyn, koska tiesin mitä tulossa on (pari, joka ei osaa kaaviota ja ei-niin-tottelevainen-hoffi).
NYT SE ON TESTATTU: HEDI ON PAIKALLAOLON NAHKELAN MESTARI!!!
Niin kiltisti se siellä pysyi, vaikka hoffipari kävi kääntymässä todella lähellä ja muutenkin tekivät ihme temppuja kentällä!
Vähänkö oli ylpeä pikku-likastani, vielä kun se ekalla käskyllä nousi istumaan ihanassa mielentilassa palattuani viereen:)

Kaupunkiosuus meni meiltä todella moitteettomasti ja vaikka kytkettynä olessa juoksija meni hipoen ohi, kuten häiriökoirakin sekä haravoiva "naapuritäti", ei Hedin ollut hievahtanut milliäkään... voi mun superpaikallaolokoiluuus:)

Hyvillä mielin siis BH on nyt tittelinä ja nyt jatketaan sen seuraamisen sekä noutojen parantamista ja syksyllä jos on valmis niin kisoihin.

Myös veikka Nemo pääsi hyvin läpi.

Nahkelassa on nyt uusi mestari paikallaolossa....