En ole pitkään aikaan ehtinyt tänne omalle treeniblogille kirjoittelemaan, joten nyt päätin sitten kerralla päivittää tilanteen ajan tasalle:)

Pääsiäinen oli ja meni, tässä pari kuvaa perjantailta 21.03. jolloin otin härkää sarvista ja päätin harjoitella kuvien napsimista liikkuvista mannekiineista!

Hedi-Kalevi-Kepponen vauhdissa:
1408734.jpg
Sitten lisää vauhtia:
1408741.jpg

Noh se niistä kuvista sitten... on tuolla koneen muistissa 20 kpl lisääkin:)

Mutta pääasiaan, eli emme sentään ole laiskotelleet täysin tätä kolmea kuukautta. Pikkuisen on treeniäkin mahtunut matkaan eli viikottain on jotain tottikseen liittyvää tehty! Tosin myönnettäköön, että useamminkin olisi voinut treenata (laiska ohjaaja). Lähinnä kyseessä on ollut "sisäharjoittelua" eli muut ötökät makkariin ja Hedin taikka Piipan kanssa kaksisteen olohuone-keittiö akselilla harjoittelua.
Piipan kanssa olen keskittynyt aamuisin noudon luovutukseen eli noutokapulan pitotreeneihin.
Joka kolmannella kerralla suunnilleen olen ottanut sitten noudon ilman heittoa.

Viikonloppuna oltiin Lappeenrannassa pääsiäisen vietossa ja sielläkin hieman tottisteltiin kaunistelun lisäksi:
sunnuntaina otettiin Silvon Jaanalla vähän kontaktiharjoittelua Hedin kanssa, ensin Jaana ja sitten mie. Kontaktihakuisuus parantuu kerta kerralta ja keskittymiskyky kasvaa ajan kanssa. Käännöksissä voisi olla tiiviimpi ja tarkempi, palkkaus oli taistelu. Tämä vielä opetellaan seuraavan parin viikon aikana.
Lisäksi otettiin hieman noutoja, tosin leikin pohjalta ja luonnollisesti.

Tänään sitten töiden jälkeen päätin mennä auringonpaisteeseen ulos ottamaan treeniä Hedin kanssa.
Alkuun Hedi koitti vain katseellaan selvittää mihin suuntaan "iskä-lähti-akin-kanssa-lenkille".
Seurasi kyllä tiiviisti, muttei ottanut kunnolla kontaktia:( Noh onneksi se sitten kerran katsahti ylös ---
jee ja onnistuin palkkaamaan juuri oikeassa kohtaa! Tämän jälkeen se seurasikin ulkona miltei täydellisellä kontaktilla, että mie olin ylpeä pikku-neidistä.
Kun sain kunnon kontaktit, päätin harjoitella liikkeestä istumista. Siis uskomattoman nopean istumisen neiti teki heti käskyn saatuaan... jee ja superpalkka! Tosin näissä jäävissä liikkeissä en siirry vielä mihinkään vaan pysyn koiran sivulla... askeleen mitan päässä, jotten itse rupea pysähtymään...
Liikkeestä maahanmeno oli kanssa todella nopea, mutta aavistuksen vinoon meni. Ei se mitään, pääasia oli, että meni maahan kerrasta... ja superpalkka jälleen.

Siinä sitä sitten kehuttiin taitavaa ja palautin Hedin sisälle vajaan 10 min treenin jälkeen. Kyllä teki itselle ja koiralle hyvää, onnistuneet suoritukset ja palkka nopeasti:)

Sisällä vastassa olikin sitten "äiti-koira-pöty" ja Piipa... että ne kävivät kuumana. Pakkohan siinä oli sitten laittaa ensin Pöty ja Hedi makkariin ja ottaa Piipan kanssa seuraamista, hitaasti ja voimakkaalla käskyllä. Se oli niin lentoon lähdössä, että kiesus. Vetää ihan 120%:sti överiksi ja tekee kaiken mahdollisen pelkällä kuiskauksella, kunhan saa tehdä jotain.

Yritin ottaa hidasta seuraamista ja kiinnittää huomiota erityisesti seuraamisasentoon (hyvä apu on eteisen peili, jonka ohi mennään alituiseen). Kaunis asento, mutta hieman edistävä. Pakko oli ottaa sitten apuhihna matkaan ja rauhoittavilla eleillä saada vietti alas. Sitten se onnistuikin jo paremmin. Muutaman kerran seuraamista, pari siirtymistä perusasentoon ja kaksi liikkeestä istumista sekä maahanmenoa.

Sellainen ilta tänään, katsotaan sitten huomenna uudelleen. Nykyään meillä on torstaisin ne ohjatut harjoittelut Citybelgien kentällä (joka toinen viikko) ja tänä torstaina olisi Hedin treeni-ilta.

Palataan täältä Nahkelan perukoilta, - Nina & Hedi & Piipa & Pöty