Paluu arkeen Hollannin erkkarista sujui melko hyvin, väsytti muutaman päivän ja sitten taasen alkoi tapahtumaan!

Keskiviikkoiltana jo hieman vatsassa pyöri perhosia, sillä Merja ja Kipiläinen olivat menossa torstaina kolmanteen EVL:n tokokisaan. Ei siinä, etten luottaisi kyseisen pari valjakon toimintaan, vaan onhan kyseessä kuitenkin todella nuori koira ja arvostelulajiKieli ulkona

Sieltä se puhelu sitten saapui torstaina: "jäi puolipistettä alle"... minä siihen: siis mitäh?... sitten se Merja ei enää pysynyt vaiti: "ei vaisenkaan... meidän Kipi on nyt TVA":):))) LOL:) XOXO

Hurja vauhti ja mikä tulostaso! Ihan mieletön uutinen...

Päivä jatkui kuitenkin vielä palkkojen laskun tiimellyksessä, koska Pötyllä oli laskettuaika seuraavana päivänä ja jotensakin uumoilin pentujen syntymää... Kerrankin olin viisas!

Sillä.... kello kolmen aikaan yöllä Pöty kertoi, että nyt avautumisvaihe alkoi... välillä lepäsi vieressäni sängyssä ja sitten taasen ravasi sekä läähätti päälläni. Jep, meille oli syntymässä "mastodontteja".
Klo 8:01 syntyi ensimmäinen poika... juu ja Pöty se osaa sitten mainiosti minua kiusata... se oli harmaa! Tuossa vaiheessa tietysti päässä käy mielessä, jaahas onko tulossa pentueellinen harmaita????
Onneksi seuraava olikin sitten punainen uros... tässä vaiheessa rukoilin niitä narttujakin syntyväksi, koska mielessäni näin 5 harmaata urosta ja yhden punaisen uroksen pentulaatikossa.
MIELETÖN jalostusnarttu: se teki juuri mitä tilasin 2 poikaa ja 4 tyttöä! Ja mitä värejä... viidestä punaisesta tytöstä 4 on ihan superpunaisiaPusu.
Ja sitten niihin mastodontteihin: pienin 498g ja suurin 555g. Ihan ei mennyt mummun ennätys rikki 580g, mutta liki oli.
Pentuja voitte ihailla täältä: http://nohow.galleria.fi/kuvat/X-pentue++X-litter+born+22.5.09/

Kun vietin useamman päivän mökkihöperönä, päätin lähteä sunnuntaina Kalevin kanssa agiliitämään ja ottamaan seuraamista:
> seuraaminen > vietinnostoa patukalla > varastus > patukka oikeaan käteen ja normaalia käsien liikuttelua > muutama askel ja palkka!
>> Selvästi parantaa tiiviyttä ja intensiteettiä:) Lisäksi tarjoaa jo huomattavasti enemmän aktiivisuutta palkkaukseen... ei tarvitse antaa saalisärsykettä vaan toimii itsenäisesti ja vastustaa hyvin! WAU Kalevi!

Sitten matkaan ja agiliitämään:
Kolmen esteen rata ensin:
> hyppy
> putki (U:na) vastakkaisesta päästä sisään
> puolivalssi ja takaisin hyppy
> putki (U:na) vastakkaisesta päästä sisään ja palkka

- kalevi ihmetteli mikä toi putki on kun tollai laitettu, mutta pienellä harjoittelulla ja kulman loivennuksella saatiin se pelittämään:) YES!

> kaksi kertaa sain sen menemään lopulta mielestäni hyvällä ohjauksella tämän kolmen esteen radan! YES:)

Sitten toinen rata:
> hyppy
> putki (suorana)
> hyppy

- tarkoitus oli tehdä valssi putken päähän... joo mitähän tuo Sanna ajatteli, että tämän kokoinen tantta jaksaa juosta kovempaa kuin belgi:)
- hyvin se meni ja Kalevia on tosi helppo ohjata, meillä on hauskaa yhdessä

Lisäksi harjoittelin A-estettä + kontakteja, tämä on erityisen mieluisaa sillä halua sille hyvän estetekniikan PK-kisoja ajatellen:) Ja sehän meiltä jo sujuu...

Tosi mieletön viikko! Ihanaa... pennuntuoksuja, treeniä ja mielettömiä saavutuksia kasvateilta:)

Nahkela halkeaa ylpeydestä!