Olin etukäteen päättänyt, että keskiviikkona tehdään esineruutua säätiedotuksen luvatessa tuulista ilmaa Kerrankin "pekka-pouta" oli oikeassa... saimme tuulta!

Ilta alkoi uuden toko-hyppytelineen noudolla Salinien kotoa, jeiii nyt meillä on hyppyteline (matkaversio) ja pystymme harjoittelemaan hyppyjä missä vain!!! Superia.

Sitten ajoin Tuusulan urheilupuistoon Japen ja Kaijan siellä jo odotellessa. Paikalla olivat siis velipoika Nempa (jonka ruoka jäi kotiin muhimaan) sekä Pöljänder-Kidi.
Itsellä matkassa sekä äitikoira Pöty (virhe!) että Hedi-Kalevi.

Hedillä otettiin nurmikolla samoja harjoitteita kuin eilen, mutta lyhyemmässä mittakaavassa... ja välipalkoilla! Ihan hyvää työskentelyä, mutta alku innostus oli selkeästi äitikoiran läsnäolon siivittämä JÄTÄ ÄITIKOIRA KOTIIN!!!

Perusasento kontaktissa > hyvä, muttei niin loistokas kuin eilen... johtuiko äidin haukunnasta autossa?!
Seuraaminen taluttimessa > ok, pienen muistutuksen jälkeen...
Liikkeestä istuminen > tosi nopea... mutta sitten sai jonkin hajun (p*kasa lähellä) ja painui maahan... uusinta > hyvä, muttei niin ripeä istuminen...
Liikkeestä maahanmeno (toko) > hyvä, mutta taas pyörähtää kankulle ohjaajan tullessa luokse... hmmmm...
Hyppyä sitten harjoiteltiin jo toisen kerran Uusi teline pääsi heti käytöön...
Ensin hihnan kanssa > pientä liikehdintään ohjaajan siirtyessä kohti... toistoa toistoa, kehua käskyä ja palkkaa... ei istumista perusasentoon!

Sitten siirryttiin vapaana seuraamiseen ja kaikki meni hyvin... kunnes se p*kasa tallaantui ohjaajan vasemman kengän alle... p***kele... Hedi haistoi sen ja aloitti voimakkaan väistön... HIENO HELMA... kuka tälläisiä kasvattaa... ainiin...

Esine"ruutu" (koko 25 m pitkä, 10m leveä tasamaa, jossa jotain kitukasvuisia pensaita, voimakas vastatuuli), :
Pimeä pääsi meidät yllättämään ja Kalevi suoritti esineruudun viimeisenä...
Lähetyslinjalle tultaessa, Kaija vei yhden esineen näkönä (muut 4 kpl odottivat valmiina ruudussa)
1. esine > lähetys > ei saanut hajua ja pyörähti etualalla, uusinta käskystys ja nyt irtosi esineelle, otti hyvin suuhun ja toi... JEEE, pikku palkka!
2. esine > lähetys > pyörähti etualalla > uuskäsky ruutuun ja sinne lähti, sai hyvin hajun ja toi hyvin ulos ruudusta... pieni palkka!
3. esine > lähetys > nyt parempi eteneminen heti ja esineen paikallistaminen hyvin > tuonti loistava > SUPER PALKKA = siankorva!
Tosi loistava suoritus Kalevilta, joka ei ole koskaan ollut esineet valmiina ruudussa ja pimeässä treenaten (tosin tuuli auttoi kyllä).
Vähän mä olin tyytyväinen tähän työskentelyyn...

Nahkela kiittää treenikavereita (varsinkin kahvituksesta) ja päättää lähteä nukkumaan