Aamu vierähti yhdistyksen luonnetestiasioiden järjestelyiden parissa ja sen jälkeen päätinkin lähteä Jennin kutsusta Asikkalaan jälkimään...

Saavuimme Asikkalaan 3 aikoihin ja käytiin tallaamassa ensimmäiseksi jäljet vanhenemaan (1,5 h vanhentuivat). Jäljellämme oli alue, jossa oli lunta melko runsaasti ja epäilykset heräsivät Kalevin jälkikyvyistä. Noh, epäilykseni olivat täysin turhia:)

Jälkien vanhetessa teimme sitten esineruudun, melko ryteikköön mutta takaraajaa kohti nousevaan kallioon...
Positiivisia asioita olivat, ettei Kalevilla ole irtoamisongelmaa vaan se kävi koko ruudun todella intensiivisesti läpi...
Negatiivisia asioita olivat, Kalevi ei tuonut yhtään esinettä:( se kävi jokaisella, muttei suostunut niitä ottamaan saatikka tuomaan minulle!
Teimme vielä "tarkkuusetsintää" Kaleville ja siinä saimme muutaman onnistuneen suorituksen!

Sitten jäljelle:
Janalähetys meni persuuksilleen, sillä muistelin väärin missä olimme seisseet ja uusinnan jälkeen Kalevin liina olikin liian lyhyt ja tuli esto... p***le... Noh pääsimme jäljelle ja intensiivisesti se jäljesti, mutta selkeästi kun maasto oli hankalampi, keppi-ilmaisu kärsi tästä!
Lumialueella tuli sitten stoppi... pitkään mietimme paikoillamme mikä juttu tämä on, mutta lähti se sitten hetken kuluttua itsenäisesti jäljestämään.
Loppu menikin mallikelpoisesti huristaen keppien yli ja ohjaajan tehtäväksi jäi keppi-ilmaisu...

Ihan ok treeni, treenien tarkoitushan on saada virheet esiin ja tänään tässä onnistuttiinYllättynyt