Juttelin työstä tultuani tovin Saijan kanssa puhelimessa ja siinä sitten tuli sivuttua koulutuksellisiakin näkemyksiä. Saijalta sainkin hyvän vinkin maahanmenon nopeuttamiseen ja vartalo-ohjauksen poistamiseen.

Puhelun jälkeen piti tietysti mennä pihalle kokeilemaan risutemppua Hedin kanssa ja jummi jammi sehän toimii. Otettiin siis maahanmenoa ja reilulla palkalla (uusi vetolelu). Nyt ei tarvita enää vartaloa taikka kättä apuna vaan vitsa:) Tehtiin toistoja n. 5 kertaa ja todella hyvin se meni.

Perusasentoa, perusasentoa...
Hemmetin hemmetti... en ottanut nakkeja seinusta treeneihin vaan ajattelin, että kyllähän se pelittää rievulla. Rievulla (kainalossa) jättäytyy entistä taaemmas, eikä meinaa kunnolla pitää paikkaansa vaan istuu ainoastaan. Auttoi hieman kun siirsin rievun käteeni vasemman rinnan päälle. Tein toistoja niin kauan, että sain onnistuneen suorituksen (edes tyydyttävästi) ja sitten aimo palkka. Hedi sai kunnolla kammeta päälläni rievun kanssa.

Loppu hyvin, kaikki hyvin! Tuossa perusasennossa ja seuraamisessa on vielä tekemistä. Kontakti on hyvä, mutta jättää mun mielestä pahasti taakse. Peffa oli kyllä suorassa... mutta jätättäääääää... aargh.

Mä luulen, että Hedi on tekemässä jotain juoksun tapaista, koska se on niin perhanan tarkka takamuksestaan. Äitikoirulikin haistelee tyttösiä kokoajan ja tänään huomasin sen housukarvoissa lievää värjäymää... oiskohan juoksu tuloillaan parille nartulle?? Noh, varmaan ensi viikolla me se sitten saadaan tietää.
Nyt nautinnollista viikonloppua kaikille! Ja muistakaa käydä vaikka jäljellä koirienne kanssa:) Näin itse meinaan tehdä...