Perjantain lepohetken olin ottanut, koska suunnittelmissa oli lauantaina käydä tekemässä kunnon pitkä metsä jälki... noh siihen ne suunnitelmat sitten tyssäsivätkin.
Naapuri maanomistaja olikin käynyt kohtuullisesti "siistimässä" metsäänsä ja jättänyt sinne niin valtavasti kaadettuja puita, että päätin tehdä jäljen kyseisen maanomistajan pellolle Pelto on kesannolla ja melko pitkällä nurmella...
Pitäydyin suunnitelmissa tehdä PITKÄ jälki... eli matkaa sain pellolle n. 350m, 3 kulmaa ja 6 keppiä sekä 15m jana... Annoin jäljen vanheta tunnin ja vartin (tuli hyvää ohjelmaa telkusta).
Marko tuli matkaan tutustumaan Kalevin työskentelyy ja samalla ulkoiluttamaan kameraa!
Janalähetys > ensin lähti hyvin, mutta jotenkin ei osaa hahmottaa pellolle tehtävää janaa vaan lähtee pyörimään ohjaajan lähellä... noh tätä täytyy nyt sitten harjoitella ja paljon..
Ohjasin oikealle kohtaa ja siitä sitten lähdettiin... jäljesti koko matkan erittäin intensiivisellä nenällä, ilmaisten vain 4 keppiä (6)... perhana. Olen tyytyväinen kuitenkin jäljestämiseen, koska pellolla tuuli melkoisesti ja ajoi kulmatkin todella tarkasti


Jälkemisen jälkeen otin pikkaset tottikset peltotiellä, koska naapurin tontilla aidan takana räyhäsi pystykorva ja halusin Kalevin keskittyvän tottisteluun rähinän sijasta (kuvamateriaali heikkoa!):
Seuraaminen on todella parantunut ja erinomainen kontakti nykyään (huom. aidan takana tien vieressä räyhää pystykorva)!!

Tästä pysähdyksestä perusasentoon oli pakko palkata, ottaen huomioon sen häiriötekijän n. 5 m päässä!

Kerrassaan loistava!

Pihalle tultaessa (se naapurin koira siirtyi samaa rataa tietty) otin vielä pikkasen vapaana seuraamista > hyvin meni! Ja sitten tasamaanoudon (650gr) > loistava!!!

Vähänks olin tyytyväinen pikkulikkaan, vaikka se ei olekaan enää pikkuinen

Nahkela kiittää harjoituksista kuvaajaa sekä koiraansa!