Jaahas, ainoastaan yksi päivä levättiin ja back to basic!!

Hedillä tänään otin jälleen seinusta perusasentoja ja seinusta perusasentoja... askel tai kaksi ja perusasento! Alkuun yritti jälleen laittaa hanttiin eli kääntää takamustaan vasempaan takaviistoon. Ja takaisin seinustalle (autotalli on kätevä hyödyke). Toisinaan Hedi jää aavistuksen taakse perusasentoon.

Toistoa toiston perään ja pikku hiljaa jopa keskittyy kunnolla hyvässä asennossa! Kyllä tämä tästä!
Seuraavaan treeniin edelleen toistoa seinustalla, takamuksen on pysyttävä kunnon asennossa...

Luoksetuloa (istumasta) otin pari kertaa ja tulee tosi intensiivisesti sekä sairaan kovaa. Aavistuksen vinoasento edessä, uusinta pakituksella ja parempi (tosin muisti läiskästä tassulla reiteen, mikä tämäkin on).

Velipoika tuli seuraksi treeneihin ja ihan sama ilmiö sillä;) Poikittaa takaviistoon, eikun seinusta treeniä ja seinusta treeniä. Lopuksi se meni jo mallikelpoisesti, hyvä Jape & Nemo.

Nemolle teki hyvää treenata meidän pihassa sillä täällä on runsaasti häiriöitä (noh onhan tämä lastentarha). Keskittymiskykyyn tulee kiinnittää huomiota, jottei treeni ole liian pitkäkestoinen. Oppimiskyky kärsii... rentoutusharjoittelua eli maassa olo, vaikka selällään. Rauhoittumista ja sitten päätteeksi pikku treeni ja autoon.

Huomenna Nahkela ottaa toistot:P Hyvä mieli...