Olen kyllä niin tyytyväinen tuon Hedi-Kalevi-Kepposen edistymiseen... Huhhu... se jaksaa sitten nykyään yllättää mut positiivisesti

Hallitreenit aloitin ensin tuomarinilmoittaumisharjoitteella, joka meni ensin hieman häiriintyen, mutta toistossa sitten olikin jo täydessä kontaktissa kokoajan:

Viralliset valvojaiset tarkkailivat koiran käytöstä ja antoivat palkkausvinkin!

Sitten jatkettiin harjoitusta (pitkästä aikaa) henkilöryhmän kierroilla ja aluksi ohjaajan pakka oli jokseenkin sekaisin, mutta jahka ohjaajaa oli koutsattu toimimaan oikein näytti homma tältä (huom. häiriöhenkilö käveli tai juoksi kokoajan ympärillä):


Tiiviimpi henkilönkierto...

Ja sitten se juoksija yritti kampata meidät...

Luottamus kasvaa parivaljakolla kokoajan ja eiköhän tämä pikku hiljaa ala olemaan hyvä... käännöksissä vielä tuppaa hieman erkanemaan ja juoksuvauhdissa nostaa kerroksia:

Ehkä olen vain kriittinen... mut tuntuma heikkenee koiraan tuossa kääntyessä... hmmm... taitaa olla vika ohjaajan päässä, koska kontakti pysyy ja pysyyyyy...
Täyskäännöksen jälkeen se näytti tältä:

Hyvä käännös ja suora asento heti jälkeen!! YES!!

Sitten siirryttiinkin muihin liikkeisiin, eli lähinnä paikallaoloa HÄIRITTYNÄ... vai pitäisikö sanoa ärsytettynä...
Ensimmäisellä kerralla hiema häiriintyi tuon "koutsin tempauksista", mutta tokan jätön jälkeen lopputulos oli tälläinen:

Tökkiminen ei auttanut, vaan Hedi vain tuijottaa oikeaoppisesti ohjaajaa:

Silitys ei antanut aihetta purkaa kontaktia... mitäs sitten tuumaili koutsi... tämän nähtyäni mun silmät aukes teevadin kokoisiksi:

Ja huomatkaa pettynyt ilme koutsilla... äh... finksi on ja pysyy:D


Voisi ehkä todeta, että melko hyvä paikallaolo:D

Tämän jälkeen vuorossa olivat noudot... noh, nouto on kunnossa mutta tuo "muurihyppy" ei sitten mennyt toivotulla tavalla... kuin vasta kolmannella kerralla.
Tasamaanouto:

Hypystä ei tullut kuvamateriaalia, mutta täytyy muistaa seuraavalla kerralla ohjata koiraa hieman järkiperäisemmin ja selkeämmin...
A-este oli kyllä ihan hyvä suoritus koiralta ja tässä tuli sitten todistettua koiran vankka nouto... ekalla heitolla se jäi ponnistukseen liian lähelle estettä, joten kiipeäminen yli tuotti melkoista raavintaa:




Vasta luovutuksen kuvaa tarkastellesani huomaan, että tuo edellisen illan ottelun jalka on kipeä > pitää sitä ylhäällä rasituksen jäljiltä... LOISTAVA KOIRA!

Lopuksi vielä eteenlähetystä:



Ja sitten söpöilykuva: OLEN GEELI:D Eiku IHQU:D Loistotreenit jälleen ja varmaan viimeistään leirillä kuulen sitten vinoilua, koska kehuin Kalevia sanoilla: Olet mahtisonni!


NAHKELA IS VERY HAPPY!!!