Olen pohtinut pääni puhki tuota Hedin väistöä ohjaajasta ja koska sillä on nyt meneillään jokin ihmeen 1 vuoden mörkö-murkku-ikä, päätin ottaa rauhallisesti asian suhteen.

Tänään sitten ilman hihnaa pyysin sen namipalalla sivulle:) Jee ja paljon parempi asento kuin aikaisemmin.
Vain yksi toisto ja bileet... Hedi oli ihan ihmeissään "tähänkö tämä loppui"...

Lopuksi tutkittiin Hedin kanssa autotallissa olevia kesärenkaita, loikittiin niiden päällä ja pidettiin hauskaa ilman tottista;)

Piipan kanssa käytiin tosi urheilijamaisesti lenkillä vyötärönarun kera, välillä otin sivulletuloa (aina kun auto tuli vastaan) ja sitten jatkettiin taasen. Paineltiin kuin aropuput vesisateessa Marko vastaan punttisalilta. Nyt on jalat itsellä ihan mössöä ja kumman rauhallinen ötökkä on tuo Piipa.

Renkaita nostellessa otin Pötyn pihalle puuhastelemaan, ihmetys oli suuri kun ei autoon (jonka takakontti on auki) saanut mennä... siinä Pöty moneen otteeseen yritti "joko-joko-joko"... mut ei.
Otin pienen luoksetulon ja kyllä tossa äitikoirassa riittää virtaa voi hyvää päivää... Perusasentoa tarjos eteen peruuttamalla, istumalla mun varpaille, väärinpäin sivulla... se oli kyllä hauska. Näki kuinka se nautti tottiksesta pitkästä aikaa.

Nahkela siirtyy vuoteeseen väsyneiden ötököiden kanssa... zzzzzzzzzzzzzzzzzz