Olen panostanut Kalevin kanssa ruokinta-aikojen puuhasteluun ja päivittäin olemme siis ottaneet:
- perusasentoon siirtymisen edestä ruokinnan yhteydessä > menee jo paremmin
- lisäksi vielä kapulan pitoa ohjaajan istuessa > edistyy, sillä ottaa jo kapulan vapaaehtoisesti suuhun ja pidän enää leuan alta kiinni.

Muuten emme juurikaan ole ehtineet treenata > pari kertaa olen kuitenkin ottanut pätkän seuraamista sekä pari jäävää liikettä! Nämä onnistuu jo melko hyvinKieli ulkona

BH-koe lähestyy ja Kalevi tekee parhaillaan juoksua, se on todella turvoksissa ja pientä vuotoa havaittavissa! Aaargh... varasin jo toisen BH-koe paikan Nurmijärveltä kesäkuulle, jos tuo ötökkä päättää tehdä juoksun. En halua sitä juoksuisena viedä kokeeseen, sillä sen mieliala on aikaisemmin juoksujen aikana ollut kovin matalalla.

Itse olenkin paiskinut töitä ihan urakalla, sillä kävimme läpi henkilöstön kanssa YT-neuvottelut ja tämä oli todella rankka urakka. Onneksi ne päättyivät viime viikon perjantaina ja ainakin itse olen tyytyväinen lopputulokseen.

Nyt pitäisi saada itseään niskasta kiinni ja aloittaa kunnolla harjoittelu. Jotenkin tuntuu vaan, että aika menee siivillä mm. toimiessa kehäsihteerinä viikonloppuisin, tehdessä yhdistykselle ja rodulle tutkimusprojektia ja paiskiessa töitä... oisko kellään lisätunteja päiviin?

Jospa pääsiäisenä saisin treenattua Kalevin kanssa kunnolla, taidan laittaa sen agendaksi!

- Nahkela kärsii huonoa omatuntoa-