Huhhoijaa, muutaman yrityksen jälkeen lähdin sitten ajamaan kohti Tamperetta uuden sulhon luokse ja nappasin kyytiin Merjan Leinolasta:)

Ensin käytiin astututtamassa Kensis urhoolla Pöty ja katsasteltiin Gröhnien penneleitä. Juttua olisi varmasti riittänyt runsain määrin, mutta olimme päättäneet käydä vielä treenaamassa Hedi & Kipiläistä ulkona.
Tästä johtuen teimme pikavisiitin Gröhnien luonaCool.

Hermot meinasi tipahtaa, mutta ainoastaan menikin leuka, kun Merja sanoi meille kentällä: sitten suoritetaan BH... siis häh... Hedin kanssa? Kyllä mä sen osaan, mutta mun pikkunen... Ei kun tekemään...
Noh, Hedin viritys jäi pois ja alkuun tekeminen meni melkoiseksi huuhailuksi, tosin olin hieman yllättynyt (lue: positiivisesti), siitä ettei tytsä kauheasti ottanut häiriöitä ohikulkevista ihmisistä taikka luistelijoista... Teki kyllä, mutta suoritustaso oli paljon alhaisempi kuin hallitreeneissä.
Merja korjaili meidän virheitä ja kommentoi suoritusta...

Sitten siirryttiin Merjalle ja juttua riitti, vaikka väsymys painoi silmään...

Aamulla sitten aikainen herätys (Hedi the clock... pissalleee) ja pienen aamutuokion jälkeen siirryimme Tamskin halliharkkoihin.
Vähän hei muo jänskätti Hedin käytös... mitäköhän se keksii..?Viaton

Paikalla oli Hedille ensikertaa muunrotuisia koiria ja tietty vieras paikka sekä ihmiset... paine nousi heti uusiin afääreihin, ku Merja totesi:
Sit otetaan alokasluokan paikalla olo, Hedi kanssa... siis HÄH???
Niinpä kiltisti menin matkassa riviin (hyvä etten paskonut housuuni) ja odotin liikkeenohjaaja-Merjan käskyjä.... En voisi ikimaailmassa olla ylpeämpi koiranohjaaja, sillä Hedi pysyi siellä kuin tatti! Okei, perusasentoon nouseminen tuotti lieviä ongelmia;) Sivuseikka!!

Katseltiin siinä sitten muitten menoa ja tekemistä tovin, kun tuli oma vuoro... jo esittäytyminen sai kielen tarttumaan kitalakeen...

MUTTA: Hedi työskenteli omalla innokkaalla tavallaan koko ajan ja meillä oli tosi hauskaa. Seuraamisessa tosin hieman ennakoi jääviä, mutta niissä en sitten antanut mitään käskyjä ennen kuin seurasi mallikkaasti.

Jäävät olivat ok, suht' ripeät ja pääsin palkkaamaan hyvin ötökän.
Toisella kerralla halusin ottaa hyppytelinettä ilman, että tarttee antaa käsiapua sekä hieman noutoa:) Molemmissa saimme onnistuneet harjoitukset alle! VAUTSI!!

Kaiken kaikkiaan olen tosi ylpeä Hedi-Kalevi-Kepposesta, sen innokkuus ja osaamistaso toi mulle tänään roppakaupalla motivaatiota!Silmänisku

Ihana fiilis ajella kotiin Tampereelta, KIIIIIIIIIIITOS MERJA!!
Me tullaan käymään vielä ennen BH- (belgimäistä hölmöilyä)koetta teillä:)