Huhhuh, olipahan uskomattoman hyvät treenit

Hedin kanssa otin ensin noutoja, jotka eivät sujuneet kunnolla vaan koira jumitti lähdössä?? Mitä ihmettä??
Sitten otettiin paikallaoloa, ensin niin että Nemo teki liikkeitä ja palkkasin intensiivisestä paikallaolosta (kontakti ohjaajaan). Vahvistusta vahvistusta ja ohjaajalle luottamusta! Välillä Iina kävi tekemässä häiriötä kulkemalla Hedin ympärillä!

Sitten otettiin seuraamisen vahvistamista, koutsi Mari oli sitä mieltä, että jo humpatus rupee muodostumaan meille
Itsekin täytyy sanoa, että oma tekeminen on ehkä aavistuksen parantunut entisestään, varsinkin kun pohjalle otettiin Selmatuksen seuraamisharjoitteita kanssani. Hedi tarvitsee reilummin tilaa, tullakseen parempaan asentoon ja paljon vahvistavia toistoja! Ehkä tämä tästä, pitkä prosessi!

Sitten uudelleen paikallaoloa, nyt kuitenkin niin, että Mari toi Märtan tottikseen...
Palkkaushan on Märtalla pallo ja tuohan sitten sattui lentämään suoraan kohti Hediä... iiiiiiiiiiiiik... ja toisella kertaa sitten kimposikin Hedin edestä ja Märtta perässä! Sydän pomppasi kattoon, et nyt sattuu... mut ei siellä se äiskän pikku kuuliainen muru makasi finksinä paikallaan Yleisö huokasi varmaan yhtä kovaa kuin minä!!
Saatiin siis todellinen häiriötilanne:D

Märtta pois, palkkaus välissä ja paikalle suuussikoira Mäylä.... samat kuviot ja paljon vahvistusta! Todella hieno paikallaolo Hedillä, ohjaajan luottamus nousi 110 astetta:DDDD 

Sikahyvällä fiiliksellä... Nahkela nukkuu....