Treenaukset täysin jäissä, motivaation puuttuessa. Viikko on mennyt eläinlääkärissä rampatessa:

Viime perjantaina Hedi oksensi ison kasan suolinkaisia, tästä alkoi sitten ihan karsee rumba.
Hedi lakkasi täysin syömästä ja viikonlopun aikana meni huonoon kuntoon. Tiistai aamuna tein sitten päätöksen, että nyt ei voida enää odottaa koska Hedi oksenteli toistuvasti. Lisäksi koiran kunto katosi täysin ja paino tippui silmissä.
Eläinlääkärissä oltiinkin sitten koko tiistai päivä, nesteytyksessä ja mitä erilaisemmissa tutkimuksissa.
Hedi the maailman ihmisrakkain koirani, oli niin kipeä, että eläinlääkärin pelkkä kosketus sai sen paljastamaan koko kalustonsa Aijalle.
Diagnoosi: suolinkaisten aiheuttama suolisto- ja vatsatulehdus. Käytiin melko rajamailla, sillä paino putosi 4 kiloa...
Perjantaina uudelleen nesteytykseen ja tutkimuksiin... syöminen takkuaa edelleen (huolimatta antibiooteista, oksennuksenestolääkkeistä, antepsinistä ja Ranimexistä). Pikkuinen on kuitenkin saanut ti-pe välisenä aikana 200 gr lisää painoa ja piristynyt reippaasti. Käytös tänään klinikalla oli mallipotilasmaista! Eläinlääkärit vuorotellen kävivät pusuttelemassa Hedin kanssa;)

Sitten toinen potilas, äitikoira Pöty!
Kaksi viikkoa sitten todettiin emätintulehdus ja koska olimme päättäneet aloittaa Galastop kuurin juoksun käynnistämiseksi, halusin tänään varmistaa kaiken olevan kunnossa. Paskan lati sanon minä, Pötyn emätintulehdus on levinnyt kohtuun ja nyt se syö tupla-antibioottia. Aikaisintaan ens torstaina voidaan aloittaa juoksu. Nartut ovat kyllä niin kieroja, Aija sanoi, että valitettavasti tämä on ihan aluillaan, muttei käynnisty ennen kuin bakteerit on saatu kuosiin kohdussa. Maanantaina kuulemme sitten viljelyn tulokset ja tehokuuri (antibiootin vaihto) alkaa silloin.

Keskiviikkoiltana sain kuulla pennunvaraajan peruutuksesta suunnitteilla olevaan pentueeseemme, joten ihan superviikko ollut. Mitä vielä? Toivotaan kuitenkin, että hän saa hyvän ja terveen koiran valitsemastaan yhdistelmästä. Etenkin terveen...

Torstaina piipahdettiin Piipan kanssa Citybelgien tottistreeneissä, noh, koira työskenteli lähes moitteettomasti... ja palaute oli hyvin vähäistä. Eipä tuostakaan meille ollut hyötyä..

Nahkelassa taidetaan avata yksi siideri ja painua pehkuun koirien kanssa... varsinkin kun tänään päättyivät yrityksemme YT-neuvottelut. Joskus joutuu tekemään yrittäjänä raskaita päätöksiä, jotka vievät täysin mehut....
Toivotaan seuraavan viikon olevan suotuisampi meille, ei tästä voida kuin ylöspäin mennä!