Aamupäivä meni Hyvinkään näyttelyn kehätoimitsijana todella monen rodun kehässä! Antoisa päivä oli ja sain oppia roppakaupalla

Sieltä saavuin kotiin ja söin nopeasti, jonka jälkeen pakkasin kamat ja Kalevin kanssa matkaan...
Suunnitelmissa oli ottaa sarja: tasamaanouto, hyppynouto, A-este nouto ja eteenlähetys... tätä kavalkaadia olen tehnyt kotona ja nyt halusin patoavan harjoitteen kentälle.
Ainut ongelma oli, että isokenttä oli varattuna ja jouduimme suorittamaan kaikki liikkeet agilitykentällä... joka aiheutti melkoisia "älyväläyksiä" Kalevin mielessä!

Aloitin kontaktiseuraamasella > hyvin pysyi... jes henkilöryhmässäkin! Yksi perusasento oli aavistuksen vino ja seuraavassa pystyin palkkaamaan
Tasamaanouto > ensimmäinen heitto meni "puskaan" ja Kalevilla oli vaikeuksia nostaa kapulaa.. uusinta ja nyt parempi > suora nouto ja ihana luovutus!!
Sitten hyppynouto > tytöt rakensivat meille agilityhypystä esteen... joo ja Kalevi luuli, ettei sitä voi suorittaa... uusinta... ja nyt onnistui!!
A-estenouto... ihana Kalevi... nouto suoritettiin agility-A:lla ja suorittaen kontaktit!!!
Ihan mieletön kakara, vähän mä olen ylpeä koirastani!

Eteenlähetys... ensimmäinen  kerta, ei löytänyt palkkakippoa! Uusinnassa Ulla seisoi merkkinä meille ja nyt meni putkeen!!! JES!

Lopuksi otettiin ryhmäpaikalla olo harjoittelua Nemon ja Kämmin lisäksi... Nemolle tehtiin Kalevin irtoamisharjoittelua ja sekin sujui hyvin...

Hyvä viilis... jeeee!