Blogin päivitys on ollut noin kuukauden tauolla, koska Nahkelassa on ollut vipinää pentujen ja uusien vierailijoiden takia:)

Nyt kuitenkin koko lauma on lähtenyt uusiin koteihin:
pojat: Easy Nummelaan Ellulle ja Lefalle, Jäbä-Päkä Läyliäisiin Ullalle ja Karille
tytöt: Pike Savonlinnaan Päiville, Sanni Tuusulaan Tarjalle, Hertta Haminaan Annelle ja Hope Pornaisiin Marille.
Kaikilla menee todella hyvin ja uusiin koteihin kotiutuminen on mennyt erinomaisesti!
Pike on ainut, jolla on hieman ollut "rimakauhua" uusien ihmisten kanssa... tämä on kyllä mielestäni omituista, sillä Pikehän oli näistä kaikista reippain!!??! Täytyy käydä loman alettua vilkaisemassa, mitä asialle olisi tehtävissä?

Kuukauden aikana on ollut paljon myös tapahtumia: siskoa Kipiä ja Merjaa käytiin kannustamassa SM-karsinnassa Kangasalalla, keskiviikkona käytiin Ginin kanssa jälkikisassa ja eilen sitten treenattiin (palauttavat) jälkeä Mervin kanssa:)

Kalevin kanssa olen treenannut miltei joka aamu noutoja ja nämä paranevat kokoajan.
Nyt eilen otin jäljen (100 m, tilan puutteen takia), kaksi kulmaa (1. oikea, 2. vasen).
Jälkityöskentely oli moitteetonta, mutta keppi-ilmaisussa on vielä runsaasti tekemistä!!! Ei olisi reagoinut niihin lainkaan, ellen olisi "pysäyttänyt". Niin se jälki vain vetää Kalevia matkaansa!

Jäljen jälkeen otin pienen pätkän seuraamista (kun oli vieras henkilö paikalla), parilla täyskäännöksellä ja käännöksillä vasempaan. Hyvin kontaktissa, innokas ja valpas... sitä se melkein 7 viikon tauko teettäää:)))

Tänään lähdemme möksälle (jossa otan vielä jälkeä + tottista) ja huomenna sinne tulee meidän Jäbä-Bäbä, jonka siis piti alunperin jäädä kotiin... Jäbän ja Kalevin kannalta kuitenkin päätin luovuttaa sen enemmän huomiota antavaan kotiin! HUOM! Kerrankin minä pystyin tekemään päätöksen joka perustui JÄRKEEN! Alanko aikuistumaan??

Nahkelasta terkkui kaikille..

Pentujen kuvia: http://nohow.galleria.fi/kuvat/X-pentue++X-litter+born+22.5.09/