Hedille valitettavasti oli jäänyt hampaan koloon ihan suunnattomasti edelliseltä kerralta:
Hallitsematon malinarttu, joka räyhäsi ja yritti käydä päälle useita kertoja. Noh, valitettavasti se pääsikin erään pennun luokse vapaana ja räyhäävänä.

Tällä kertaa ryhmässä oli toinenkin samantyyppinen ja henkinen malinarttu. Huonointa oli, että oltiin näiden vieressä "rivissä" ja Hedin ärsytyskynnys on melkoisen matala tälläisissa tilanteissa. Parin "ulkopoliittisen neuvotteluhetken" jälkeen Hedi kuitenkin hieman tasaantui.

Jokatapauksessa mielenkiintoista oli havaita, että vaikka kuinka "väliajoilla" pitää rähistä tai ainakin olla täysissä asevalmiuksissa, Hedi kuitenkin keskittyy aina käskyn saatuaan ja toimii hyvin. Liikkeen loputtua, voi sitten taasen vähän vahtia näitä räyhäpukareita:)

Aiheena oli tällä kertaa:
1) Luoksepäästävyys -> ok, tuossa vaiheessa oli täysi rähinä päällä kentällä, eikä neidin takamus meinannut pysyä maassa
2) perusasento häiriön alaisena -> voisi olla häiriöttömämpi ja keskittyneempi... öhöm, oma vika kun opettaa koirat kuuntelemaan kehässä taputusta, sillä kouluttaja käveli kaikkia kiertäen ja taputti käsiään.
3) Maahanmeno -> moitteeton ja nopea, tehtiin myös seuraamisen kanssa!
4) Luoksetulo -> nyt peffa pysyi paikalla (JEE), tulee nopeasti, mutta jarrutus pitkäksi... KÄÄK!
    Uusinta -> huomattavasti parempi eli muisti jarruttaa aikaisemmin!
5) Hyppyä -> tehtiin ensin tokona ja sitten pk-hyppynä -> ok, mutta edestakaisessa hyppii lopuksi ohjaajaa vasten! tähän puututtava...

Väliajoilla harjoittelin rauhoittumista ja paikalla oloa... kestää jo siirtymisen 2 metrin päähän, jalkojen + käsien heiluttelun etc. Paikallaolossa se jopa kääntää pyllyn toiselle kankulle eikä ole samassa asennossa kuin liikkeestä maahanmenossa!

Ihan antoisa treeni, en kuitenkaan usko, että haluan tuossa ryhmässä käydä juuri näiden kahden takia. Hedin koulutus on vielä kesken, eikä me tarvita tuontyyppistä häiriötä provosoimaan!