Tämä oli ihan katastrooffi!

IKINÄ ei harjoittelua Hedin kanssa niin, että Piipa on myös pihalla! Hedi ei keskity kuin siskoonsa ja sen kiusaamiseen! P***le.

Muutamia jäävienasentoja harjoiteltiin, ne meni ihan ok.
Pari kertaa seuraamisen imuttamista ja palkka Markon vinkistä "suora".

Asento rupee olemaan todella hyvä ja intensiivinen seuraaminen.. sama juttu jäävien asennoissa.
Seisomisessa oikein nytkähtää paikalleen, tosi hyvä. Maahanmeno voisi olla nopeampi, mutta on se melko mainio. Istuminen aina ensi "normaali" ja vasta sitten nopeuttaa...

Patukka ei kiinnostanut, kun sisko pihalla (lauma-asetelma huono?). A-esteen menee sujuvasti, seuraavaksi pitää raahata ulkopihalta myös hyppy pihalle.

Piipan kanssa otettiin myös a-estettä, ok.
Ja noutoa.... voi kilin pylly... ei nouda... ei nouda... what the F**?

Lopuksi meni kuppi nurin itsellä (joo, tiedän ei pitäisi) ja otin sitä raivelista kiinni, työnsin kapulan suuhun ja sanoin PIDÄ! Kapula suussa otin seuraamista ja vapautin koiran (ei tiputtanut kapulaa tossa vaiheessa, ihme). Siinä se teki sitten lenkin mun edessä ja otin luovutuksen! YES onnistunut suoritus -> palkkana siankorva takataskusta ja sisälle.
Helvattu, mitäköhän se pelleili mun kanssa, vasta kun otin sen "ruotuun" teki moitteetonta työtä?!
Onkohan pieni tauko tehnyt sittenkin huonoa?

Nyt pitää vahvistaa tota noutoa ja paljon! Kotipiha on aina ollut huono paikka meillä, varsinkin kun laumassa tapahtuu paljon. Tarjan kanssa neuvoteltuani, voipi olla, että tyttäret hieman hämillään "äiti-Pötyn" tiineydestä tai jotain...

Noh katsotaan viikonloppuna miten pelittävät muualla, ainakin Hedi pitää herätellä unestaan!