Huhhu.... olipahan ohjaajan kunnon päälle käyvä harjoitteluYllättynyt!

Käytiin läpi Hedin seuraaminen, käännökset ja rytminvaihdokset > aika-ajoittain Hedi työskenteli erittäin hyvin näissä, mutta ohjaaja (arvata saattaa) sai sapiskaa... tai ei nyt sapiskaa vaan ohjeita koiran palkkaamiseen.

Olimme nurmikentällä, joten osittain Hedi puuhasteli nurmikon haistelua kuunnellessani Marin ohjeita ja mietteitä meidän työskentelystä.

Jäävät liikkeet olivat hyviä ja niihin ei varsinaisesti tarvitse panostaa nyt vaan etsiä koiralle ja ohjaajalle parempi saalisleikki > tätä sitten työstettiin Marin koirien Lilon ja Selman kanssa tunti... ja kyllä muuten otti kunnon päälleTukittu. Joka tapauksessa meni motskarin uudelleen hankintaan ja sitten Hedille pitää antaa enemmän vastusta taisteluun sekä reilu purumahdollisuus...

Koiran kapasiteetti on hyvä, jahka ohjaaja saadaan toimimaan oikein tämän koiran kanssa (vanha opittu käyttäytymismalli juontaa aikaisemmista koirista, jotka ovat olleet melko erilaisia).

Uusinnassa sain suoritettua hieman paremmin seuraamiset, joten koira vietiin autoon hyvässä mielentilassa.
Puituamme asioita (maailma on parannettu), niin siirryimme meille kotiin ja Mari kävi Hedin lihaksiston läpi kokonaan... jumeja siellä jumeja täällä ja alkuun Hedi ilmoitti melko suoraan: irti mun selästäni.
Alun kankeuden jälkeen Hedi kuitenkin rentoutui täysin ja nukkui Marin hieroessa sitä läpikotaisin... ja raajojen liikerata muuttui silminnähtävästiPusu. Nyt ei saada huomenna rasittaa vielä millään tapaa ja sitten aikaisintaan torstaina ottaa palauttava treeni (motivointia) kohti BH-koetta!

Mahtava päivä...