Tein Hedille tänne mökille jäljen (400m, 6 lelua ja kaksi kulmaa oikealle), annoin vanheta tunnin ja sitten jäljelle. Valitettavasti jana meni melko mönkään, en huomannut tehdessäni siinä olevan risukasan, johon jälkinaru kietoutui. Mutta lopulta päästiin jäljelle. Nosti hyvin jäljen ja lähti ajamaan intensiivisesti. Ensimmäinen esine noin 20 m päässä janalta ja siihen se pysähtyi kauniisti (en palkannut = idiootti, koska ei nostanut suuhunsa), jatkoi oma-aloitteisesti suoraan kallion yli, jossa tuuli puhalsi kiitettävästi. Tuli kulmaan ja moitteeton kulmatyöskentely suoraan. Ajoi nätisti seuraavalle esineelle, jonka merkkasi voimakkaalla hännän heilutuksella, muttei pysähtynyt kunnolla vaan jatkoi jäljestämistä. Polun ylityksessä teki reilusti töitä ja selvitti hyvin jäljen (Marko oli kävellyt polkua rantaan.  Kolmannen esineen kohdassa pysähtyi ja palkkasin siihen!! Jatkoi hyvin suoraan rinnettä ylös heti kulman jälkeen (mahtava kulma) ja ajoi intensiivisesti suoraan esineelle. Pysähtyi ja palkkasin!!! Siitä lähti jotenkin "vastahakoisesti?", mutta käskyllä??? Ajoi loppuun ja otti viimeisen esineen SUUHUNSA!!! Yes, jälkityöskentelyyn olen erittäin tyytyväinen... janoja pitää kerrata (ottaisko huomenna?). Esineilmaisua pitää treenata ja vahvistaa.

Sitten pikaesineruutu... 4 esinettä ja n. 30 metrin päässä.. Hyvä lähtö ensimmäiselle, kunnon nenätyöskentely. Otti esineen ja kääntyi kohti... pudotti esineen ja jouduin käskyttämään TUO... hmmm... ei palkkausta. Lähetys seuraavalle ja nyt toi kunnolla! Tosin luovutus seisaalteen... hmmm... talvikankeutta?

Kolmas esine: lähti hyvin... ja kaarsi ulos alueelta: numero kakkoselle... hmmm... no-how ötökkä! Sieltä suoraan ja esineelle. Toi hyvin ja palkkasin. Neljännelle en lähettänyt.

Terassilla pieni tottisharjoittelu:
Ensin yksi nouto... huono pito kapulasta... hyvä luovutus. Kierrokset nousevat noudon jälkeen, mutta hain oikeata mielentilaa. Hyvää seuraamista kolme terassin mittaa (täyskäännöksessä töni) ja palkka.
Nouto vielä päätteeksi ja se olikin paljon parempi (vietti korkeammalla) ja sitte loppupalkka ja sisälle.

Ihan hyvä treeni, tosi lämmin