Huhhuh... muistuttakaa mua seuraavan kerran, kun alan höristä pentujen teettämisestä: "MIKÄ JOBI!! Oletko menettänyt jälleen järkesi!!" Itse yritän nyt pysyä 2-3 vuotta järjissäniPäättämätön
Pikkuiset termiitit ovat vieneet aikani ihan totaalisesti, sillä päivät koostuvat nyt seuraavasta rytmistä:
klo 6.00 ruokinta + leikitys + siivous
klo 9.00 sama alusta
klo 13.00 sama juttu
klo 17.00 jälleen sama juttu
klo 21.00 kuin ollakkaan sama juttu
Toivottavasti näistä kakaroista kasvaa onnellisia perheenjäseniä uusiin koteihin;) Onneksi nyt alkoi loma, mutta huono puoli on, että Marko livisti (juu luit livisti) mökille!!!! Kuulemma makoilee siellä aurinkotuolissaan hyvää kirjaa lukien!
Siispä mitä muuta suunnittelenkin päivän ratoksi, minun pitää aikatauluttaa se tuohon kahteen tuntiin ruokintataukojen väliin!
En valita en, mutta nuo penskat muistuttavat kovasti meitin uuuuuukkosia luonteellisesti (W:t olivat rauhallisempia), joten yleisin hellyyttely kasvattajaa kohtaan niillä on PURU! Ja millä voimalla...
Laitoinkin tänään kasvatinomistajille viestiä, että purulandiassa kaivataan pentujen uhreja lisää... onneksi jotkut sentään uskaltautuvat tänne. Nyt alkoi pentujen täyttäessä 4 viikkoa viime perjantaina sosiaalistamiskausi. Ja siispä kaikki halukkaat voivat tulla meille näitä ropeltamaan!?!
Lomani menee siis näiden termiittien parissa ja vasta kun lapsoset lähtevät omiin koteihin, olemme varanneet meille rentoutushetken Milanon aurinkoon (10 v hääpäivän kunniaksi).

Pikku treeniä olen yrittänyt tehdä miltei päivittäin ja nyt Kalevin kanssa olen uudessa treenimuodossani päässyt jo vaiheeseen 1:
Vaihe 1:
> noudoissa ulkona nurmikolla iso kapula! YES!
> tasamaanouto+hyppynouto > palkka! Nämä menee jo hienosti!
toistoja noin 20-30

Vaihe 2:
> tasamaanouto+hyppynouto+estenouto > palkka!
toistoja noin 20

Vaihe 3:
> tasamaanouto+hyppynouto+estenouto+eteenlähetys> palkka!
toistoja noin 20

Vaihe 4:
> liikkeestä maahanmeno + vaihe 1 > palkka

Vaihe 5:
> liikkeestä istuminen + vaihe 4 > palkka

Vaihe 6:
> vaihe 5 + vaihe 2 > palkka

Tässä minun hieno suunnitelma:) Tarkoitus on niputtaa tottista kisakuntoon... ja aikataulu on lokakuun loppuun menessä. Tämän jälkeen otan sitten lisäksi seuraamisen patoamisen ja palkkauksen satunnaisesti 5 liikkeensarjojen jälkeen... katsotaan toimiiko tämä metodi tuolla pikku tuhmurilla, jonka paras palkka on siis SIANKORVA. Palkan takia myös joudun tekemään liikesarjat vaiheittain, koska jopa 1/3-palkkauksella koira kyllääntyy...

Et tällaisia uutisia Nahkelasta,
1245666360_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
näillä näkymin laumamme kasvaa pojalla nimeltä Päivi eli virallisesti: No-How Xtreme Duudson:)

- nina