Sannan agilitykurssi alkoi ja pitkän harkinnan jälkeen päätin osallistua kyseiseen koulutukseen Hedi-Kalevin kanssa. Lähinnä ajattelin hakea parempaa kontaktia koiraan sekä esteiden oikeaoppista opettamista (esim. A-este).
Vuoro on sunnuntaisin klo 21-22 (ja joka toinen sunnuntai 20-21), joten tuo ajankohta on minulle melko hankala... pitäisi olla jo silloin nukkumassa:)

Ensimmäisellä kerralla meillä oli tarkoitus opetella hyppyä ja putkea... joo ne meni moitteettomasti, joten tehtiin hyppy-putki sarjaa ja sitten toistepäin putki-hyppy sarjaa.
Myös A-estettä sekä puomia harjoiteltiin ja sivussa myös keppitekniikkaa (tää vaatii ohjaajalta korkeampaa tekniikkaa... aargh). Lopuksi otin vielä rengasta ja pöytääkin kokeiltiin...

Siispä Hedi pitää tästä ihan älyttömästi, joten nyt sitten katsotaan kuinka meidän lopulta käy. Kurssi on syyskuun loppuun asti, joten sinne jatkamme ainakin.
Olin hurjan ylpeä tytöstäni, sillä se oli AINUT joka pysyi hiljaa reunalla kiinni ja muutenkin käyttäytyi erittäin mallikelpoisesti huolimatta muiden louskutuksesta!

Hyvä mieli.... Veli-poikakin osallistui ko. kurssille:) Joten tuleeko Uuukkosista agiliitäjiä, se jää nähtäväksi!