Aktiivinen sunnuntai oli, kentälle ei päästy, koska valtaosa ilmoittautui poissaolijoiksi formulakisojen takia. Noh, me reippaat (Kaija, Jape ja mie) päätettiin kuitenkin treenata tyyppejä tästä huolimatta:

Hedi
Ensin otin lankkujen avulla perusasentoja useita... hmmm... jätättää melkoisesti edelleen ja askelsiirtymässä kolmannella askeleella tekee jonkun ihme kiepautuksen. Ihmeellinen tyyppi!
Toistoja toistoja ja palkkaus muhkea, kun sain sen toimimaan oikein.
HUOM! Nakkipalkka pitää olla vasemmassa kädessä, aivan kuonon yllä ja pikku hiljaa käden nostaminen ylöspäin!
Maahanmenoja risulla:) Todella hyvin menee maahan -> hyvä Hedi!
Sitten hyppyestettä riepu suussa... tästä meinasi tulla varsinainen farssi! Ensin kiertää ja kiertää ja kiertää... sitten otin rievun pois ja otin hihnassa hyppyä kaksi kertaa. Kaija ja Jape esteen päihin seisomaan esteeksi ja hyppyä riepu suussa! Jee se onnistui!
Hauskaa tässä oli se, että Hedi ei laske irti rievusta edes pissaamisen ajaksi vaan pitää tiukasti suussa...
Kyllä se on mainio likka. Tulin hyvälle mielelle:)

Nemokin oli treeneissä ja otettiin ensin perusasentoja lankun avulla. Hyvin meni, vaikka myös alkuun jätätti. Tosin ei niin paljon kuin Hedi. Jape voisi olla huomattavasti monipuolisempi suullisessa toiminnassaan! Sitten luoksetuloa, hyvin tulee, mutta ohjaajan ei tarvitse välittömästi tarrata kiinni koiraan:) Viimeiseksi otettiin vielä hyppyestettä ja patukalla. Hyppytekniikka on melko hmmm... käsittämätön eli siihen pitäisi kiinnittää melkoisesti huomiota! Paikaltaan ponnistaen suorin jaloin ei kauheasti vie eteenpäin. Vihdoin sitten Nemokin ymmärsi, että patukan kanssa tullaan yli!! HYVÄ NEMO & JAPE!

Kidille tehtiin perusjuttuja ja vähän risumaahanmenoa. Kommenttina vain, että voi kun ton ohjaajan vartalon saisi pysymään suorana liikkeissä ja pois ne tahattomat avut.

Nemolle tehtiin vielä Kidin jälkeen eteenmenoharjoitus, koska Nemppa on niin iskässä kiinni. Vähän irtaantumiseharjoittelua nakkipussilla.

Nahkela vaikeneeeeee... koirat treenattu.