Kauniin ilman kannustamana päätin lähteä jälkityöskentelyä harjoittamaan. Matkani suuntasi kohti Tervalampea, sillä mukaan uskaltautuivat myös Ellu ja Lefa koirineen.

Aloitus, kuten tavallista peltojäljellä! Tosin matka oli todella lyhyt (max. 100m), 1 kulma vasempaan ja vain kaksi keppiä laitoin jäljelle.
Jäljen jouduin tekemään sivutuuleen ja yhdessä kohdassa olikin sitten todella voimakas sivutuuliaukko.

Hedi lähti hyvin, sivutuulessa jäljesti S-tekniikalla varmistaen jäljen sijainnin. Ensimmäisen kepin ilmaisu oli loistava, mutta vanhalla metodilla Jotenkin arvasin tämän, että tauon jälkeen koira tarjoaa vahvempaa ilmaisutyyliä, noh... mitäs pienistä, sillä se meni kauniisti maahan ja keppi oli moitteettomasti etujalkojen välissä.

Sitten puhuripaikassa teki töitä melko ilmavalla nenällä, mutta intensiivisesti. Kulmaan tullessa teki saman vanhan kaavan mukaisesti kaarteen oikealle (tarkistuskaarre) ja jatkoi hyvin oikeaan suuntaan (takatuuli).  Harmikseni olin laittanut toisen kepin melko lähelle kulmaa, joten tarkistuskaarteessa Hedi ajoi ohi tuosta kepistä.
Loppu jälki meni todella jäljen päällä työskentelynä ja hyvin keskittyneesti. Palkkaus ja kävin Ellun kanssa etsimässä tuon yli ajetun kepin. Tein vielä yhden ilmaisuharjoitteen Hedille ja siinä se tekikin jo noutoilmaisun!!!

Hyvä Kalevi... tästä se lähtee!!!

Mitäs sunnuntaina tehtäisiin?  hmmm.... Nahkela jää miettimään:D

Jälkien vanhetessa tuli napsittua pari kuvaa... tällä kertaa kohteena oli Iisi poika: No-How Xtra Large: