Siis viikossa on tapahtunut uskomattoman paljon, joten pieni päivitys on paikoillaan:

Torstaina saavuin kotiin töistä ja ihmettelin miksi sohvan valkoiset tyynyt ovat aivan veressä... pikainen katsaus Pötyn takamukseen kertoi, ettei se ole äitikoirasta, joten uutta mahdollisuutta etsimään... ja löytyihän syyllinen: Lukin takapuolen iho oli aivan rikki! Siltä istumalta soittelemaan eläinlääkäreitä ja sain ajan Järvenpään Laumaan. Siellä sitten tutkittiin ja tultiin siihen johtopäätökseen, että aiemmin annetut Exspotit olivat aiheuttaneet ihotulehduksen takamukseen... nyt Aki muistuttaa enemmän punapersepaviaania kuin belgiä:) Ja se on järjettömän kipeä, voi pientä... juu luit oikein, sillä Aki painaa vain 26 kg!!!

Viikonloppuna olimme Kaijan kanssa Hollannin erikoisnäyttelyssä Deurnessa, lähdimme perjantaina ja kuinka ollakaan satuimme lentokentälle juuri turvatarkastushenkilöstön siirtyessä työseisaukseen!
Siinä sitten jonoteltiin tovi ennen kuin päästiin turvatarkastuksesta. Törmäsimme jonossa mm. Gunnel Holmiin ja Elina Haapaniemeen, jotka olivat matkalla Ruotsiin...

Noh reissussa oli kuitenkin ihan järjettömän hauskaa... sänky oli hieman noh sanotaanko kovan puoleinen, mutta muuten hotlakin oli ihan jees.
Lauantaina kuvasin koiruuksia minkä ehdin kehästä toiseen ja täältä voitte katsastaa kuvat: http://nohow.galleria.fi/kuvat/Dutch+specialty+2009/

Palattiin sunnuntai-iltana turbulenssin kera ja matka menikin todella nopsaan... väsyneinä, mutta onnellisina saavuimme kotiin!
Kipiläinen oli käynyt Merjan kanssa vielä lauantaina EVL:n kisoissa ja ilouutinen saavutti meidät Hollannista: 281,5p. Wautsi Merja! Ehkä meillä on kakkukahvit tulossa tuota pikaa?

Salsa oli käynyt Salon näytelmässä pyörimässä ensimmäistä kertaa ja tuloksena oli: PEK 1. KP, ROP-pentu. Tosi hieno alku näillä V-pennuilla:)

Nyt sitten alkoi tämä kausi kun törkitään Pötyn takamukseen kuumemittarilla ja huudellaan hännän alukseen Huhuuuu... joka tuutte?

Nahkelassa tapahtuu vielä tällä viikolla, PLOP...