Keskiviikoksi olikin sovittu seuraavat treenit Mennan ja Marin kanssa, joten sinne siis eksyttiin klo 18.30 (treffit Tarmo-lähikauppiaan pihassa, etten vain eksy):)

Ensin Mari tottisteli Hopen kanssa ja sitten vuoroon tulikin Hedi:
yläkerran herra järjesti meille sääksi, kuinka "tukkalähtee" tuulen ja lopuksi vesisateen:)
Aloitin seuraamisella (nurmikenttä ja hajuja), joka oli hyvää. Kontakti pysyi vaikka M&M antoi uskomattomia käskyjä vierellä-takana-edessä jne. Hyvää tekee Kaleville ottaa voimakasta häiriötä!! Nyt pysyy perusasennossa täydessä kontaktissa jo saatuaan käskyn "seuraa"... JEEEEEEEEEEEEEEI
Tänään mielentila oli muutenkin hallitumpi, johtuiko sitten hevosten puuttumisesta vai siitä, ettei nähnyt muiden treeniä aluksi vai uudesta metodista suhtautua tekstiilien puremiseen (pelkkä tökkäsy kaulukseen ja murina ohjaajalta)??
Sitten liikkeestä istuminen > hieno!
Liikkeestä maahanmeno > hyvä, palasin koiran taakse (vaihtelua) ja lopuksi viereen... tämä oli eka kerta näin ja Kalevi kääntyi kyljelleen sen ohitettuani, pysyi kuitenkin maassa ja nousi hyvin perusasentoon!
Sitten liikkeestä seisominen > otti häiriön hihnan tiputtamasta kädestä ja askelsi perään... uusiksi, sama juttu... kolmannella sitten tiputin sen varovasti ja sain onnistuneen pysähdyksen!
Tasamaanouto > lähtee hyvin, ottaa suuhun ja paluu hidastuu??? Jää makaamaan kapulan kanssa??? Nyt tähän pitää puuttua, sillä teki sen viimeksikin ja koitan karsia ennen kuin muodostuu tapa!
Kolme toistoa ja kehua tuonnista + läheltä luovutuksesta, viimeinen hiekkatiellä! PALKKA!!
Kallu autoon ja Mennan koirien vuoro! Sitten Hopen vuoro.. ja vasta sitten Kalevi... olin päättänyt ottaa keppi-ilmaisun vielä nurmikolla ja laitoin 4 keppiä... ensin Hedi ihmetteli lapsia siinä keppien viereisen pensaikon takana leikkimässä (puhkui... häntä kaarella), mutta lähti työskentelemään. Ekalla kepillä tarjosi maahanmenoa.. otti kepin suuhun ja toi... niin se koira palaa vanhaan tapaansa! Seuraavalla jo otti suuhun hieman empien, ja toi! YES!! Kolmas ja neljäs hyvin

Sitten vuorossa idari... heh... ihan kokeeksi...
Tosi makea istuminen ensimmäisellä suoralla (vaikka edessä meni koiranulkoiluttaja)!! JIPPIII!! Seuraavalla suoralla en ottanut pysähdystä vaan vasta vastakkaisella maahanmenon > hidas, otin uusiksi > nyt hyvä... sitten seuraavalle suoralle seisominen > öhöm... vasta kolmas oli hyvä > PALKKAAAAAAAAAA!!!

Tosi hyvä fiilis jälleen... ehkä tästä tuleekin toko-ötökkä?! Mene ja tiedä:D

Nahkela päättää... ja viikonloppuna jäljelle + tottistelemaan + esineruutuun...