Tampereelle suuntasin matkassani Eros ja Hedi, tosin Erokselle oli jotain ihan muuta luvassa kuin tottistelua
Eroksen puuhista kuullaan sitten 13.7.10, jolloin toivottavasti No-How A-pentue näkee päivän valon ja aloittavat Suomen valloittamisen

Odotellessa apujoukkoja, päätin ottaa Hedin kanssa muutaman harjoitteen Merjan pihalla (kiitos pihan lainasta ja kommenteistasi).
Alkuun ohjaajan mielentila oli ihan katastrofi > palaa vanhaan tapaan suorittaa seuraamista eli hirveellä kiireellä ja Hedi ihmettelee irtonaisesti seuraten...

Onneksi otettiin pari noutoa väliin, koska näillä saatiin Hedin vietti ylös ja seuraaminen olikin tämän jälkeen jo lähempänä sitä, mitä hallilla on opittu!
Pikaisesti maahanmenoa, istumista ja pari noutoa (se hyppynouto on purettava osiin takaisin ja aloitettava alusta Hedin kanssa) + loppuseuraaminen!
Vielä muutama "kauempaa" käskytetty maahanmeno ja autoon!
Olen tyytyväinen JÄLLEEN opettavaiseen harjoitteluun, tämähän on enemmän ohjaajan kouluttamista kuin koiran (sehän osaa jo). Mutta pääsimme tekemään vieraassa paikassa (siskon kommentoidessa sisällä asiaa) harjoitteen, josta varmasti oli hyötyä molemmille, KIIIIIIIIITOS Merja!

HUOM! Ennen muita liikkeitä ehdollista koiralle ensin yksi nouto! Pääsee rytmiin paremmin ja pidä oma mielentila uudessa opitussa!!

Tänään onkin suunta kohti möksää ja siellä otan sitten vähän tottista ja paljon jälkeä + esineruutua

Kaikille hyvää helatorstaita!